Adaptation Works

Published on by Carl.

During the initial consultation, Spruce My constructed a plan and drawing to cater for client requirements.

The client was struggling to access and use bathroom facilities. During the design aspect, all requirements were discussed and special adaptations implemented to create a accessible space.

This project was partially funded by The London Community Foundation an excellent foundation who specialise in funding smaller organisations that do not attract mass public support

The client was very pleased with the result.tilesall

Photo of Carl

Carl is beyond the prototypical tradesman, his in-depth knowledge gained through years of experience is an asset, streamling projects often completing before schedule and retaining budget.

He is particularly creative, this shows in the ability to strip-back complex processes involved in large scale projects. His devotion consists of improving the high street by producing brand momentum.

Is your property due a spruce up? I think so.

We're listening - use this as an invitation to receive free advice.